Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Projeye en münasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı sağlıklı kolayca açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Bu kapılar asliye olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Ivedili çıkış kapıları konstrüksiyonsı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların kellelıca özellikleri dundaki gibidir:

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya tenha katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın bapsı son mesabe eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kabilinden faktörlere bağlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha mürtefi bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan Yangın Çıkış Kapısı hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kabil faktörlere sargılı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın Yangın Çıkış Kapısıyangın kapısı kapısının elan yüce bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceği dair hemfikirler.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Report this wiki page